Stank voor dank

29 Aug

Sorry, ik heb geen tijd, moet weg. Oma heeft zojuist gebeld Ze had een ongelukje, domme pech Maar je begrijpt dat iedere minuut nu telt Het gaat anders zo ontzettend stinken En het koekt zo vreselijk aan Misschien moet ze voortaan alleen nog water drinken En dat advocaatje laten staan Is ook beter voor haar darmen Die waren vorige week ook zo van slag Toen liet ze één klein windje, maar ’t bleek een warme Liep ze met een broek vol, de hele dag Er komt ook geen hond meer op visite In verzorgingstehuis ‘het eindstation’ Sinds het daar zo vreselijk ruikt Naar urine en fecaliën vermengd met lotion Hard gewerkt, hun leven lang, maar genaaid nu door Mark Rutte tot het eind toe vreselijk bang om met een glaasje in de handen in te dutten Proberen hun gassen in te tomen Lachen niet meer, hebben zelden nog lol Om de druk op de sluitspier te voorkomen want voor je het weet zit hun luier vol En dan maakt het niet uit of je smeekt om verschoning Of je jammert, klaagt, schreeuwt of vecht Dit is na jaren van ploeteren blijkbaar de beloning Op een schone luier of extra wasbeurt hebben ze geen enkel recht Goed gedaan kabinet, met al het succes dat jullie zo boeken En namens de ouderen van Nederland hartelijk dank Hopelijk blijft u uw ouders wel straks regelmatig bezoeken, En laat u zich niet weerhouden door de stank. PS: Incontinent verschilt niet eens zoveel van het woord inconsequent, maar dit terzijde PS PS: moet voor de morsige types die nu in het kabinet zitten toch ook een verontrustend idee zijn

Advertenties

4 Reacties to “Stank voor dank”

 1. een zuster in de ouderen zorg 30 augustus 2013 bij 22:47 #

  de ouders van mark rutte en andere kabinetsleden hebben geld voor een particulier verzorgingshuis.. zoals ze dat tegenwoordig noemen: zorg inkopen.

  verder een pakkende tekst.. alleen dragen ouderen geen luiers, die hebben een incontinentie mat aan

  • feetjeblogt 30 augustus 2013 bij 23:30 #

   Eens over de luier, alleen wordt die benaming door media en kabinet nu steeds gehanteerd. Toont maar aan hoe respectloos en schaamteloos deze discussie is…..

   • alexslavenphotography 29 mei 2014 bij 04:22 #

    Trying to work out, why an Image I took and A family member is being used for this topic of incontinence…

 2. feetjeblogt 29 mei 2014 bij 10:16 #

  I’m sorry, didn’t mean to offend anyone. I was searching for a photograph of elderly people and found this one without rights reserved, so I used it with naming my source. Anyway, I removed the picture, because -like I said – I don’t want to offend anyone.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: