Inkoppertje

8 Apr

geen

 

Groot nieuws van de transfermarkt: Sabia Boulahrouz verzorgt vanaf heden de mandekking van Rafael van der Vaart.

Eerlijk is eerlijk, iedereen zinspeelde er destijds al een beetje op toen het contract van Raf en Sylvie werd ontbonden én ook Sabia ineens buitenspel kwam te staan in haar huwelijk met Khalid, maar het blijft toch onverwacht nieuws.

Doelpunt na strafschop
In maart liet Sabia voor het eerst blijken wel interesse te hebben in de vrijgekomen positie. Hoe? Door hardop uit te spreken dat de omstreden ‘hands’ situatie van Rafael niet had plaatsgevonden. Het was een regelrechte schwalbe van Sylvie, ze was -aldus haar bff Sabia- nooit door manlief geslagen.

Als mijn beste vriendin zo’n uitspraak zou doen, dan zou ik dat opvatten als een trap na. Een soort van strafschop zeg maar. Maar nu begrijp ik dat Sabia hiermee zichzelf op de middenstip wilde leggen, in afwachting om door Rafael ‘genomen’ te worden. Gevaarlijk spel als je het mij vraagt.

De ultieme wissel
Waar het ‘m in zit, ik weet het niet. Misschien beschikt Sabia wel over nét even wat meer balcontrole dan Sylvie? Is zij beter aanspeelbaar? Had Rafael deze cup nog niet in zijn prijzenkast staan? Hoe dan ook, voor Raf was het een logische wissel.

Deze move van Sabia was blijkbaar dé assist waar Raffie naar op zoek was, een één-tweetje met prima afloop. Of was het toch misschien gewoon een schot voor open doel? Want het gaat ogenschijnlijk wel heel erg makkelijk allemaal….

Prima positiespel van Sylvie
Tja, en Sylvie staat dus nu 1-0 achter. Zou je zeggen. Maar niets is minder waar. Ze is al weer druk bezig om (in opdracht van een lingerieketen) haar eigen voorhoede volop te promoten. Kirrend in een commercial past ze het ene uittenue na de andere. (Waarbij complimenten voor de visagie: je ziet niks van dat litteken van dat mes in haar rug). 

Zal vast niet lang duren voordat ook zij gaat promoveren, het is geen type om lang op de reservebank te blijven zitten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: