De dag van de echtscheiding

14 Sep

Was het gisteren nog overal paix en vree en werden we gezamenlijk doodgeknuffeld op de (ik verzin het niet) ‘Nationale knuffeldag’ , vandaag ging het roer 180 graden om.

Niet meer twijfelen, gewoon doen!
Niks knuffelen, niks genegenheid. Vandaag is het de ‘Dag van de echtscheiding’! Dus dames, heren, mocht u nog twijfelen of u wel of niet door wilt met uw huidige partner: vandaag is dé kans om gratis advies in te winnen bij één van de deelnemende advocatenkantoren. Het zou zomaar dat ene duwtje in de rug kunnen zijn waar u al maanden op zit te wachten!

Emotionele marketing
Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind het op zijn zachtst gezegd zorgelijk dat we tegenwoordig blijkbaar alles kunnen (en willen) vermarkten. Een echtscheiding, zeker waar kinderen bij betrokken zijn, is al erg genoeg maar om hier dan ook nog eens de marketing op los te laten is gewoon diep triest. Na de “hoera, jullie gaan scheiden”-wenskaarten en de met reclameopdruk rondrijdende auto’s van de “scheidingsplanner” (hij bestaat echt) is er nu dus ook een ‘Dag van de echtscheiding’. Hoe breng je mensen op ideeën? En what’s next? Een alimentatie afterparty? Een vrolijke voogdij quiz?

Ik weet wie hier achter zit!
Het zal me niets verbazen als Natasja Froger dit heeft verzonnen. Als gewiekste marketingstunt rondom haar weerzinwekkende televisieprogramma “Echt Scheiden”, om extra kandidaten te werven. Nou, dan heeft ze mooi pech.

Want wat start er op 16 september direct na de dag van de echtscheiding? Precies! De vredesweek!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: